Du er her:

Jentene på kyststien 7.august 2021

VIKTIG INFORMASJON!!!

Dersom du hadde kjøpt billett til arrangementet i fjor, send mail til kristin@anvikgard.no for ny billett til redusert pris.

Får feilmelding ang e-postadressa di eller ikke kommer videre, prøv fra en annen enhet, helst PC/Mac e.l.
    
Felt med * MÅ fylles ut.  E-postadressen din må være riktig og i bruk for at du skal få billett. Får du den ikke innen noen minutter, sjekk bankkontoen din før du prøver igjen.

Puljer

For å redusere tendens til kø-dannelser har vi 2 puljer ut fra Stavern Torg. Det er mulig vi må gjøre endringer her, flere puljer, følg med på info fra oss.

1.pulje: 08:30 - 10:00

2.pulje: 11:00 - 12:00

Når du melder deg på ber vi deg oppgi hvilken pulje du ønsker å gå ut i.

Grupper:

Melder du på flere er det kun du som får billetten som gjelder alle. Sjekk antall og navn på billetten. Vi har gjort påmelding av grupper enklere og tar derfor ikke i mot gruppepåmelding på mail.

Selvom dere er en gruppe som skal gå sammen, kan dere melde dere på og betale hver for dere. Alle velger selv hvem de vil gå den fine turen sammen med.

Billett:

Det er viktig at e-postadressen som legges inn er RIKTIG, ellers mottar du ikke billetten. For å unngå at den havner i "søplepost/spam", legg inn vår informasjon i dine "kontakter". Legg inn post@jentenepakyststien.no OG kristin@jentenepakyststien.no

Vær obs på at det kan ta litt tid fra du har kjøpt billetter til du mottar en e-post. Sjekk mail etter en stund og avvent, heller enn å forsøke på nytt. Da slipper du å bli trukket dobbelt!

Annen informasjon:

NB!  Vi ønsker mobilnummer for å kunne nå deg om vi har spørsmål i f.b.m påmeldingen din og for å kunne nå deg med viktig informasjon før arrangementet.

Skalldyrallergi? Legg det inn i "kommentarfeltet" under "kontaktinformasjon", så er du berettiget til å forsyne deg med salat i restauranten inne i låven vår. Trenger du glutenfritt/laktosefritt brød ber vi deg ta dette med selv.

Vi refunderer ikke innbetalingen dersom du allikevel ikke kan delta, men du kan selge den videre til en annen person. Se forøvrig "kjøpsbetingelser" og kryss av for lest, ellers får du ikke kjøpt billett. 

 

Billett

 
  • Møller Bil - Larvik         

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no