Betingelsene gjelder for kjøp av billett til "Jentene på kyststien"

«Jentene på kyststien» arrangeres av Anvik Gård AS.

Bestillingsregler

Alle påmeldinger er bindende og refunderes ikke. Det er tillatt å endre navn på deltakerne. Du skriver ut billetten og bytter navn med håndskrift, da ser vi at billetten har byttet «eier».

Deltakerinfo

Vi ber underveis i påmeldingen om fullt navn, e-postadresse og telefonnummer på deg som bestiller billetten. Kjøper du for flere, trenger vi kun navn på de andre deltagerne. Du får altså én billett som gjelder alle og videre informasjon i form av nyhetsbrev går da til deg.

Personopplysninger

Ved påmelding til «Jentene på Kyststien» vil persondata du oppgir, bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personopplysningsloven. Påmelding innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg, som arrangøren har tatt eller som vi får tilsendt fra andre, kan brukes senere. Bildene vil inngå i vårt fotoarkiv og kan brukes på våre hjemmesider, plakater, brosjyrer eller sosiale medier.

Generelle betingelser

Arrangøren av «Jentene på Kyststien», Anvik Gård AS, tar forbehold om endringer eller kansellering av arrangementet. Gitt den usikre situasjonen med etter pandemien eller andre forhold vi ikke rår over, vil vi tilby en refusjon på 70% av innbetalt billettkjøp dersom arrangementet ikke kan gjennomføres. Vi tar ikke værforbehold!
Du er selv ansvarlig for å følge med på vår hjemmeside, facebookside/instagram eller nyhetsbrev angående eventuelle endringer i gjennomføringen av arrangementet.

Betaling

Du kjøper og betaler billetten din via vår hjemmeside og får billetten på e-post. Dette betinger at du har skrevet riktig e-postadresse og sjekker i «spam» dersom du ikke får den innen få dager.

Om oss

  •  
  •  
  •  
  •     
  •          

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no