På Anvik Gård

Mat, drikke, underholdning og annet moro!

Rekebuffet

Finn deg en plass ved et bord og nyt resten av dagen.

Her står rekebuffeten framme fra 12:00 til ca. kl.17:00 og er inkludert i prisen. Spis så mye du vil, drikke får du kjøpt i baren inne og ute ved buffeten. Etter det selger vi kaffe og vafler og utstillerne byr stadig på masse fint! Nytt i år er den fine butikken til Tua; Stua klær- og interiør kommer med masse flott, du finner dem på den lille scenen langs låven vår.

Du som har gitt beskjed om skalldyrallergi kan henvende deg i baren inne i låven for alternativ.

Har du gluten eller laktoseintoleranse ber vi ta med deg brød til rekebuffeten. Vi klarer dessverre ikke å passe på at bare de som virkelig trenger spesialbrød, forsyner seg av dette.

 

Drikke

Drikke kjøper du etter eget ønske, vi har godt utvalg av det du måtte ønske til maten din!  Medbragt alkohol kan ikke benyttes. I baren ute tar vi kort og vipps,- inne kort og kontanter.

 

"Shopping"

Sport 1 Albert Bøe stiller i år også og fyller det store teltet med hundrevis av gode tilbud,- du bare MÅ innom dem!

Og dessuten kommer "Fruene på landet" tilbake med hestevogna si i år og fyller både den og gressmatta utenfor mye det fineste sommerklærne og litt "stæsj" for sommeren.

Kaffe, vafler og andre fine saker

Kan du kjøpe av de hyggelige frivillige fra organisasjonen "Gatefolket". Du kan ikke la være å legge merke til dem,- og du disse inntektene går rett til noen av de fattigste barna i Addis Abeba. Vil du lese mer om dem se her. GATEFOLKET 

 

Underholdning

"BROTHERS" is back on stage!

De herlige gutta med all den gode sommermusikken stiller på scenen i år også. Du kan høre dem fra ca 13 til kl. 18, da må de nesten få hvile stemmene til alt det andre gøyale de skal gjøre denne sommeren. Men fortvil ikke da kjører DJ Cecilie i gang den herlige lista si!

                  Foto: Simen Omland

 

 

  •  
  •  
  •  
  •     
  •          

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no