Du er her:

Anvik gård

I denne vanskelig tiden grunnet korona.

Vi kjenner behov for å informere dere litt mer om hvem som står bak arrangementet "Jentene på kyststien". Og håper med dette på bedre forståelse for den vanskelige situasjonen vi uforskylt har havnet i.

Det er oss to, Sigmund og Kristin som driver Anvik Gård AS og som bor her på gården. Vi driver en sommerestaurant, vinbar i den gamle gårdsbutikken og inviterer til arrangementer, konserter og quiz i skoleferien. Det største av disse arrangementene og grunnlaget for at vi kan ha fortsatt drift og bo her, er "Jentene på kyststien".

Dette har gitt full tids arbeidsplass for Kristin som sa opp jobb utenfor gården etter at arrangementet ble for stort til å håndtere "på si". Arbeidsoppgavene i forkant av et arrangement for rundt 3000 deltagere er mange og vi er ikke organisert etter dugnadsprinsippet. 

Så til kostnader som du som deltager kanskje ikke tenker på, disse har vi selvom arrangementet ikke kunne gjennomføres.

 • Kontor, strøm, internett, telefon, forbruksmateriell
 • Hjemmeside og teknisk support fra Coretrek
 • Domene og e-postkontoer 
 • Betalingsløsning for billettsalg
 • Regnskap/revisor
 • Kommunale avgifter 
 • Markedsføring, brosjyrer, Facebook/insta-annonser. Brosjyrer kjøres rundt store deler av Østlandsområdet.
 • 3200 t-skjorter, kjøpt og betalt
 • Deltagerbånd laget av Gatefolket i Addis Abeba
 • Støtte til våre fadderbarn og prosjekter i Etiopia 
 • Renovasjon, søppelhåndtering
 • Og en masse til vi kanskje har glemt i alt det vanskelige......

 

Dette vi nå står i, er dramatisk for videre drift av Anvik gård. Vi er allerede påført et stort tap og er usikre med hensyn til fremtiden. Vi håper vi overlever 2021 og at livsverket vårt ikke må legges ned som følge av dette.


Litt historie

Anvik Gård ble bygd på 1830-tallet og har vært i familen Anvik siden den tid. Det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997. Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare “gården”.

I 2006 arrangerte vi for første gang "Jentene på Kyststien". Ideén var å fylle den lille gårdsbutikken vår med jenter tidlig i juni før sesongen var ordentlig i gang. Vi ønsket oss 150 deltagere og synes det var mange. Vi hadde jo lovet servering og underholdning når alle kom til gards og butikken er jo ikke så stor. Resultatet var at 247 glade og syngende jenter inntok tunet og butikken,- vi var overveldet!  Da vi året etter satt stopp for påmelding ved 1100 en uke før arrangementet, begynte vi kanskje å forstå at dette ville folk ha. Det traff rett og slett “innertier” og i 2020 skulle vi feire 15-års jubileums. Slik ble det altså ikke, men vi håper i det lengste at vi kan sees 5. juni 2021 til tidenes jubileumsfeiring!

Med dette håper vi du bedre forstår at vi ikke kan refundere solgte billetter dersom vi ikke får noe støtte fra det offentlige, da vil vi rett og slett ikke kunne drive livsverket vårt videre. 

 

Sigmund og Kristin på Anvik Gård.

Inngangsparti Anvik Gård

 

Om oss

 
 • Møller Bil - Larvik         

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no