Du er her:

Anvik gård

Anvik Gård ble bygd på 1830-tallet og har vært i familen Anvik siden den tid. Det ble drevet tradisjonell gårdsdrift her fram til 1997. Etter at camping og hyttefolket inntok Naverfjorden forandret mye seg og det lå i tiden å etablere gårdsbutikk i den gamle løktørka på gården. Dette ble starten til det mange i dag kjenner som Anvik Gård eller bare “gården”. Den lille butikken er lagt ned, kampen mot det store "internettet" ble for tøff! Vinteren 2018 pusset vi opp den gamle løktørka og lagde en kul vinbar der inne.

Det gamle gulrotpakkeriet i den andre delen av låven, ble gjort om til bar og pizzarestaurant i 1998. Etterhvert ble den også utvidet med utendørs grill og vi hadde mange konserter her sommerstid. 

Vi har også hatt åpent i desember for selvhogst av juletrær med pølsegrilling og gløgg, åpen julebutikk, og utallige julebord.

I 2006 arrangerte vi for første gang "Jentene på Kyststien". Ideén var å fylle den lille gårdsbutikken vår med jenter tidlig i juni før sesongen var ordentlig i gang. Vi ønsket oss 150 deltagere og synes det var mange. Vi hadde jo lovet servering og underholdning når alle kom til gards og butikken var jo ikke så stor. Resultatet var at 247 glade og syngende jenter inntok tunet og butikken,- vi var overveldet!  Da vi året etter satt stopp for påmelding ved 1100 deltagere en uke før arrangementet, begynte vi å forstå at dette ville folk ha. Det traff rett og slett “innertier” og er noe mange jenter ser frem til med glede!

Sigmund og Kristin på Anvik Gård

Inngangsparti Anvik Gård

 

Om oss

  •  
  •  
  •  
  •     
  •          

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no