Du er her:

"Jentene på Kyststien"

2020 vil for all tid bli et spesielt år,- det året da alt ble satt på hodet. Det året da vi ikke kunne hilse, klemme på hverandre og være sammen som vi pleier. Nå følger vi, som alle andre, spent med om vaksinene kommer til å ta knekken på denne pandemien. Dersom restriksjonene følges og vi alle gjør vårt, håper vi å komme tilbake til "normalen" innen første halvår av 2021!

For å være litt sikrere på å kunne gjennomføre, endelig,- utsetter vi den store dagen 2 måneder. Da havner vi på 7. august, en tid på året som også er fin langs den vakre kyststien vår! Da smeller vi til med et fantastisk 15-årsjubileum og håper DU vil dele dette med oss

Turen går de ca 11 kilometerne fra Stavern til Anvik Gård. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. På Anvik Gård står rekebuffeten dekket, finn deg et bord og nyt selskapet med andre flotte jenter, god musikk og underholdning og besøk våre utstillere og se hva de har å by på. Om du ønsker kan du benytte deg av tilbud om buss etter arrangementet.

Har du lyst til å se mer om hva dette er, ta en titt her: SNURR FILM

 

Her finner du all praktisk informasjon om arrangementet

 
  • Møller Bil - Larvik         

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

Sigmund mob: 97681343

Kristin mob: 97649351 

E-post: sigmund@anvikgard.no

kristin@jentenepakyststien.no