Du er her:

"Jentene på Kyststien"

2020 vil for all tid bli et spesielt år,- det året da alt ble satt på hodet. Det året da vi ikke kunne hilse, klemme på hverandre og være sammen som vi pleier. Nå løfter vi blikket og ser frem til 15 års jubileum 11.juni 2022!

For oss, Sigmund og Kristin, som arrangerer "Jentene på kyststien" er dette et livssverk!

Nå gjør vi det vi kan for å føre det fine arrangementet vårt videre. Tusenvis av jenter har gledet seg over arrangementet vårt og det de skal de få lov til å fortsette med!

Turen går de ca. 11 kilometerne fra Stavern til Anvik Gård. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. Løypa går i variert terreng og gode sko er nødvendig. Dette er en tur uten tidtaking og nummerlapp på brystet og med rikelig muligheter for bading, foto-stopp eller en medbrakt lunch. Dersom du ikke er i stand til å gå 11 km er det flere steder lett å "hoppe på" med gode parkeringsmuligheter flere steder, godt merket med "Parkering kyststien". 

På Anvik Gård byr vi på rekebuffet, noen utstillere og herlig "jentemusikk" fra scenen. Vi støtter "Gatefolket" som driver arbeid blandt fattige jenter og gutter i Addis Abeba, Etiopia. De er tilstede med vogna si og selger kaffe, vaffler og noen enkle saker til inntekt for sitt arbeid.

Har du lyst til å se mer om hva dette er, ta en titt her: SNURR FILM

 

Her finner du all praktisk informasjon om arrangementet

  •  
  •  
  •  
  •     
  •    

 

  • Samarbeidspartner på Dagalifjell:      

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no