Jentene på kyststien 2024

VIKTIG INFORMASJON!!!

Dersom du får feilmelding ang e-postadressa di eller ikke kommer videre, prøv fra en annen enhet, helst PC/Mac e.l.

Her kan du kjøpe billetter, du kan kjøpe til én eller flere, følg instruksjonen på skjermen.
    
Felt med * MÅ fylles ut.  E-postadressen din må være riktig og i bruk for at du skal få billett. 

 

Grupper:

Melder du på flere er det kun du som får billetten som gjelder alle. Sjekk antall og navn på billetten. Vi har gjort påmelding av grupper enklere og tar derfor ikke i mot gruppepåmelding på mail, untatt om det skal sendes faktura.

Selvom dere er en gruppe som skal gå sammen, kan dere melde dere på og betale hver for dere. Alle velger selv hvem de vil gå den fine turen sammen med.

 

Personopplysninger:

Persondata vil bli lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personvernopplysningsloven. Billettkjøpet innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg som arrangøren har tatt eller som vi får tilsendt fra andre, kan legges ut på våre hjemmesider og sosial medier etter arrangementet. 

 

Billett:

Det er viktig at e-postadressen som legges inn er RIKTIG, ellers mottar du ikke billetten.Billetten går til den e-postadressen du legger inn under kontaktinformasjon. Bestiller du billett til fler går det én billett for alle til den ene e-postadresse.

For å unngå at den havner i "søplepost/spam", legg inn vår informasjon i dine "kontakter". Legg inn post@jentenepakyststien.no OG kristin@jentenepakyststien.no

Vær obs på at det kan ta litt tid fra du har kjøpt billetter til du mottar en e-post. Sjekk mail etter en stund og avvent, heller enn å forsøke på nytt. 

 

Annen informasjon:

NB!  Vi ønsker mobilnummer for å kunne nå deg om vi har spørsmål i f.b.m påmeldingen din og for å kunne nå deg med viktig informasjon før arrangementet.

Skalldyrallergi? Legg det inn i "kommentarfeltet" under "kontaktinformasjon", så er du berettiget til å forsyne deg med salat i restauranten inne i låven vår. Trenger du glutenfritt/laktosefritt brød ber vi deg ta dette med selv.

 

 

Billetter til 2024

E-POSTADRESSEN MÅ VÆRE RIKTIG FOR Å MOTTA BILLETT!
VENNLIGST SJEKK NØYE AT DEN ER SKREVET RIKTIG

  •  
  •  
  •  
  •     
  •          

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no