"Øvre Ønvik"

Gården vår er Sigmunds farsgård og kan dateres tilbake til 1830-tallet. Den er den tredje i rekken av Anvik-gårdene som dengang var underbruk av Trescow- Fritzøe. Fram til 1997 var det ordinær gårdsdrift her med produksjon av gulerøtter og tidliggrønnsaker.

Gårdsbutikken ble startet i 1995 og Sigmunds mor var en god "bondkone" som mente at folk måtte ha kaffi og vafler når de først kom til gards. Dermed var grunnlaget for dagens restaurant sommerstid lagt. I dag får du kjøpt kaffe hos oss, god kaffe som har reist langt! Men bakepotetene til grillen får vi fra jordene rundt gården. 

Kafeen, eller restauranten, ble etablert i 1997 og utviklet seg etter det gjestene ønsket. Kald øl og god pizza smaker godt sommerstid og ble den første sommeren servert innimellom gulrotvask og løktørking. 

Hver vår fyller vi opp butikken med nye varer. De sist to årene har vi i tillegg til noe klær og interiør satset på mat fra fjern og nær. "Gourmet til hverdags" er konseptet vårt, vi ser etter matvarer fra små produsenter som legger vekt på kvalitet.

Vi håper du vil like det du møter enten du er ny gjest eller "gammel traver" hos oss.

VELKOMMEN til særpreg og atmosfære på tunet vårt!

Anvik Gård

  •  
  •  
  •  
  •     
  •          

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

 

Telefon: Kristin 97649351 

Sigmund 97681343

E-post: kristin@jentenepakyststien.no

sigmund@anvikgard.no