Ta bussen!

Reis kollektivt til og fra Jentene på kyststien!

Kjøp bussbilletten på forhånd – så sparer du både tid og penger!

 
Last ned VKT Mobilbillett i App store
Last ned VKT Mobilbillett i Google play

 

Til Stavern Torv på morgenen
Fra Søndersrød går det busser via Hummerbakken (forbi Brunvall, Anvik, Lydhus, Stretre og Bøvre)  til Stavern Torv med avgang kl. 08:15 og kl. 10:15. Når den er på "ditt stopp" avhenger av hvor mange steder den stopper. Det er ordinære takster som gjelder på disse avgangene. Enkeltbillett voksen koster fra kr. 33,- om du kjøper den på VKT Mobilbillett.

Fra Vestfoldbyene kan Linje 01 benyttes til Stavern Torv. Fra Larvik blir det ekstra kapasitet på avgangene kl. 07:40, 08:40 og 09:40

For tog til og fra Larvik se www.nsb.no for priser og rutetider

Fra Anvik Gård på ettermiddagen
Det går buss fra Anvik Gård til Søndersrød og Stavern kl.15:00, 16:00, 17:00, 18:00 og 19:00. Det kjøres med økt kapasitet på alle avgangene. Fra Stavern er det overgang til Linje 01 for reise videre til Larvik, Sandefjord, Tønsberg og Horten. Linje 01 fra Stavern følger ordinære lørdagsruter.    

Du finner dine reisealternativer på reiseplanleggeren på www.vkt.no og i appen VKT Reise.

Hvordan kjøpe billett til bussen
Kjøp billetten på forhånd med appen VKT Mobilbillett. Har du vipps installert på din telefon kan du betale med Vipps i appen.
Vi anbefaler 24-timers billetten som du kan kjøpe med appen VKT Mobilbillett allerede i dag. Med den kan du reise så mye du vil med lokalbussene i Vestfold i 24-timer (gjelder ikke nattbuss) for kun 75 kroner.
Husk å sette datoen til 25. mai når du kjøper billetten.
 
 

 

 

 

 

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

Kristin mobil: 97649351

E-post: kristin@jentenepakyststien.no