Lyst å segle en fullrigger over Skagerak?

Splitte mine bramseil, vi skal være mannskap på selveste Christian Radich! Jentene på Kyststien "kaprer" fullriggeren Christian Radich i Arendal! Jentene kaster loss og setter kursen over Skagerak, og Skagen er første mål. Bli med og opplev hvordan livet om bord på en stor seilskute arter seg.

 

16.august kl 18:00 seiler vi fra Arendal, som den uka er preget av "Arendalsuka" med liv og røre i hver minste krok. Lørdag ettermiddag ankommer "Jentene på kyststien" Skagen med denne vakre, tremasters seilskuta,- gjett om vi vil skape nysgjerrighet der vi kommer da jenter! Folka på turistkontoret i Skagen er helt "vill med det hele" som Ole sier etter samtaler med dem. Og denne helgen syder det av liv i Skagen også. Søndag formiddag vi skal ut på sykkeltur med meg som guide (kjenner denne lille byen veldig godt :-) Så må vi jo innom det historiske med Skagenmalerne og den sagnomsuste historien rundt Anker, Krøyer og Krogh. Kanskje en tur innom Brøndums for "en lille" for de som ønsker det.

Søndag ettermiddag boarder vi skuta igjen og setter kursen nordover og hjem til gamlelandet. Det siste strekka inn til Oslo på mandag får vi fri og blir vartet opp med deilig middag og vi kan feirer vår egen "bragd"! Vi forventes å legge til kai i Oslo ved 19-tiden mandag 19. august.

For mer info og påmelding klikker du her: ENJOY TRAVEL

 

 

 

 

 
  • Møller Bil - Larvik

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

Kristin mobil: 97649351

E-post: kristin@jentenepakyststien.no