Jentene på kyststien 2020

Så moro at du vil være med på vårt 15 års jubileum da,- dette blir moro!

VIKTIG INFORMASJON!!!

Dersom du får feilmelding ang e-postadressa di eller ikke kommer videre, prøv fra en annen enhet, helst PC/Mac e.l.

Vi refunderer ikke beløp for kjøpt billett, men du kan selge den til en annen person. Da må du skrive ut billetten og skrive nytt deltagernavn på den for hånd. Slik ser vi at den har byttet eier!

Her kan du kjøpe billetter, du kan melde på én eller flere, følg instruksjonen på skjermen.
    
Felt med * MÅ fylles ut.  E-postadressen din må være riktig og i bruk for at du skal få billett. Får du den ikke innen noen minutter, sjekk bankkontoen din før du prøver igjen.

Puljer:

For å redusere tendens til kø-dannelser har vi 2 puljer ut fra Stavern Torg:

1.pulje: 08:30 - 10:00

2.pulje: 11:00 - 12:00

Når du melder deg på ber vi deg oppgi hvilken pulje du ønsker å gå ut i, men dette er ikke bindende.

Grupper:

Melder du på flere er det kun du som får billetten som gjelder alle. Sjekk antall og navn på billetten. Vi har gjort påmelding av grupper enklere og tar derfor ikke i mot gruppepåmelding på mail, untatt om det skal sendes faktura.

Selvom dere er en gruppe som skal gå sammen, kan dere melde dere på og betale hver for dere. Alle velger selv hvem de vil gå den fine turen sammen med.

Billett:

Det er viktig at e-postadressen som legges inn er RIKTIG, ellers mottar du ikke billetten. For å unngå at den havner i "søplepost/spam", legg inn vår informasjon i dine "kontakter". Legg inn post@jentenepakyststien.no OG kristin@jentenepakyststien.no

Vær obs på at det kan ta litt tid fra du har kjøpt billetter til du mottar en e-post. Sjekk mail etter en stund og avvent, heller enn å forsøke på nytt. Da slipper du å bli trukket dobbelt!

Annen informasjon:

NB!  Vi ønsker mobilnummer for å kunne nå deg om vi har spørsmål i f.b.m påmeldingen din og for å kunne nå deg med viktig informasjon før arrangementet.

Skalldyrallergi? Legg det inn i "kommentarfeltet" under "kontaktinformasjon", så er du berettiget til å forsyne deg med salat i restauranten inne i låven vår. Trenger du glutenfritt/laktosefritt brød ber vi deg ta dette med selv.

 

Billetter til 2020

E-POSTADRESSEN MÅ VÆRE RIKTIG FOR Å MOTTA BILLETT!
VENNLIGST SJEKK NØYE AT DEN ER SKREVET RIKTIG
Velg når du vil starte:*

 
  • Møller Bil - Larvik