På Anvik Gård

Mat, drikke, underholdning og annet moro!

Rekebuffet

Finn deg en plass ved et bord og nyt resten av dagen.

Her står rekebuffeten framme fra 12:00 til ca. kl.17:00 og er inkludert i prisen. Spis så mye du vil, drikke får du kjøpt i baren inne og ute ved buffeten.

Du som har gitt beskjed om skalldyrallergi kan henvende deg i baren inne i låven for alternativ.

Har du gluten eller laktoseintoleranse ber vi ta med deg brød til rekebuffeten. Vi klarer dessverre ikke å passe på at bare de som virkelig trenger spesialbrød, forsyner seg av dette.

Drikke

Drikke kjøper du etter eget ønske, vi har godt utvalg av det du måtte ønske til maten din!  Medbragt alkohol kan ikke benyttes.

Kaffe, vafler og andre fine saker

Kan du kjøpe av de hyggelige frivillige fra organisasjonen "Gatefolket". Du kan ikke la være å legge merke til dem,- og du disse inntektene går rett til noen av de fattigste barna i Addis Abeba. Vil du lese mer om dem se her. GATEFOLKET  Vi takker KAFFEMANN som stiller med turbo-kaffe-maskiner og folk,- til støtte for prosjektene!

Underholdning og jentemesse

Utover dagen vil det bli levende musikk fra scenen og i år har vi for 5 gang bandet BROTHERS pluss DJ CECILIE  som skal skape den ultimate stemningen! Til deg som ikke har vært med før; her blir det stemning,- dette er GØY!

Og folka fra Albert Bøe Sport 1 sier: «Vi gleder oss til å se dere alle sammen i shop`n vår på Anvik Gård. Teltet vårt vil bugne av knallgode tilbud på treningstøy, sko, jakker, fleecejakker og mye mye mer. I år vil vi også ha med oss treningstøy i `litt gode` størrelser».

Innen i det som i 22 år har vært gårdsbutikken vår stiller jentene fra "MAGGY" med pop-up butikk med supre tilbud. Ole Morten fra OLIVINO forteller deg alt du vil vite om de deilige italienske produktene har har tatt med seg hjem til "gamle-landet". Det smaker sol og sommer av alt sammen!
 

                            

 

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

Kristin mobil: 97649351

E-post: kristin@jentenepakyststien.no