Du er her:

"Jentene på Kyststien"

2020 vil for all tid bli et spesielt år,- det året da alt ble satt på hodet. Det året da vi ikke kunne hilse, klemme på hverandre og være sammen som vi pleier. Nå følger vi, som alle andre, spent med på når den første vaksinen kommer. Da håper vi å komme tilbake til "normalen" innen første halvår av 2021!

 

Så i god tro inviterer vi for 15. gang til den flotte kyststien fra Stavern til Anvik Gård 5. juni 202!. Tusenvis av fine jenter har deltatt på arrangementet vårt disse årene og mange har gjort dette til en tradisjon for gjengen sin! Nå håper vi endelig vi kan feire 15 år!

Turen går de ca 11 kilometerne fra Stavern til Anvik Gård. Kyststien er godt merket med blått hele veien og det er mulig for de aller fleste å delta. På Anvik Gård står rekebuffeten dekket, finn deg et bord og nyt selskapet med andre flotte jenter, god musikk og underholdning og besøk våre utstillere og se hva de har å by på. Om du ønsker kan du benytte deg av tilbud om buss etter arrangementet.

Har du lyst til å se mer om hva dette er, ta en titt her: SNURR FILM

Mer informasjon om billettsalg kommer når situasjonen er litt mer avklart. Du som hadde kjøpt billett til årets arrangement får informasjon om dette først.

 

Her finner du all praktisk informasjon om arrangementet

 
  • Møller Bil - Larvik         

Jentene på Kyststien
Anvik Gård
3294 STAVERN

Sigmund mob: 97681343

Kristin mob: 97649351 

E-post: sigmund@anvikgard.no

kristin@jentenepakyststien.no